Saradnja za budućnost…

Protekla godina bila je po mnogo čemu jedna od najuspešnijih godina za našu kompaniju. Realizovali smo veliki broj projekata, kako u segmentu web i grafičkog dizajna, tako i na polju webadvertising-a.

Naravno, posla nikada nije dovoljno, pa smo i pored velikog broja tekućih projekata i zahtevnih longterm klijenata naišli na jedan nama jako zanimljiv oglas. Naime radilo se o oglasu kompanije Mindstorming koja je zbog velikog obima posla vezano za uspešne inhouse projekte rešila da potraži partnersku kompaniju kojoj bi outsource-ovala određen broj projekata, uz kooperativnost i povremeno ućešće u samim projektima sa ciljem maksimalnog ubrzanja protoka informacija, materijala i finalizacije.

Jako nas je obradovala i činjenica da u našoj zemlji još uvek postoje neki jako normalni, skromni, i pre svega kulturni ljudi spremni na saradnju i normalnu konverzaciju. Agencija Mindstorming ima jako sličan portfolio usluga kao naša kompanija i veoma bogato iskustvo u radu sa velikim kompanijama.

Naravno, naše agencije imaju i neznatne različitosti u poslovanju, a tu pre svega mislimo na cenovnik usluga, koji je u njihovom slučaju kreiran i segmentiran u odnosu na tržište na kom deluju, dok naša procena vrednosti posla i dalje ostaje nešto što definišemo tek nakon detaljno prikupljenih informacija potrebnih za realizaciju projekta u smislu obima, potrebnih funkcija, potrebnog dizajna i sličnih relevantnih parametara za evaluaciju vrednosti projekta.

Epicentar i fokus našeg partnerskog odnosa postavili smo tako da sve projekte započinjemo, razrađujemo i završavamo zajedno poveravajući pojedine detalje fazne razrade najboljima iz oba tima, kako bi svi klijenti sa kojima imamo dodira ubuduće dobijali još kvalitetnija rešenja unapređena u funkcionalnom i estetskom smislu, a po tržišnim cenama i po najboljim mogućim uslovima u Srbiji.

Ovom saradnjom Next Vision dokazuje i sebi i drugima da uvek predstavlja sigurnog digitalnog partnera, kome se mogu poveriti najzahtevniji i najraznovrsniji zadaci.

U međuvremenu smo proširili i naš portfolio usluga i sada pored grafičkog dizajna nudimo i proverenu štampu velikih formata, kao i montažu realizovanih grafičkih radova. Dodatno smo proširili i portfolio usluga uspostavljanjem partnerskih odnosa sa studiom Charlie. U mogućnosti smo da sada svojim klijentima ponudimo i snimanje dronom kao i profesionalno studijsko fotografisanje proizvoda ili fotografisanje/snimanje na terenu.

U operativnom smislu, u daljim planovima imamo zamisli da u naš skromni tim uključimo još nekoliko stručnjaka iz oblasti grafičkog dizajna, webadvertising-a, webmarketing-a, no o tome će biti reči nešto kasnije.

Pozivamo vas da pogledate naše radove i slobodno nas kontaktirajte. Sigurni smo da našim radom i zalaganjem možemo biti i vama pouzdan i proveren digitalan partner.

Menu